SUPERWEEK = glädje för dig och Glimma Ryttarförening

Under dessa oroliga tider så väljer fler och fler att handla på nätet. Därför höjer Sponsorhuset ersättningen på alla butiker som vill stödja Glimma Ryttarförening. Det innebär att alla dina köp ger 50% mer pengar tillbaka, dessa pengar delas som vanligt mellan dig själv och Glimma Ryttarförening.

Under SUPERWEEK (gäller hela v 14) är det dessutom stor rea på upp till 30% i flera butiker och det finns också mängder med grymma rabattkoder.
Bland butikerna finner du t.e.x Apoteket, Lindex, InkClub, Lyko, Kökets favoriter, Matsmart, Apohem, NordicFeel, Hallon och Confident Living. Varje köp som görs, stora som små, är viktiga intäkter för oss, Här hittar du butikerna som har bäst rea under SUPERWEEK  https://www.sponsorhuset.se/glimmarf/rea-kampanjer

Glimma Ryttarförening tackar för ditt stöd!