Dressyrträning för Johanna Petterson 12/12

GLIMMA RYTTARFÖRENINGENS UNGDOMSSEKTION ANORDNAR TRÄNINGSDAG FÖR JOHANNA PETTERSSON

Söndagen 12/12 kommer Johanna Petterson till oss för att hålla i dressyrträningar. Det finns möjlighet att både rida privat och i grupp om 2 eller max 3. Kostnad för träningarna är 450kr/person för privat träning och 350kr/person för gruppträning.

Såhär beskriver Johanna sig själv ”Jag är 28 år, kommer från Katrineholm. Gått skola med dressyr inriktning på Strömsholm, därefter jobbat 1 år i Holland hos Rein var der Schaft. Efter Holland flyttade jag till skåne och jobbade i drygt 5 år på Tullstorp dressage stable som beridare, för Jan Brink.
Startade sedan eget och hade min verksamhet i Åhus på Aspnäs dressage i 2,5 år. Nu sedan augusti har jag flyttat med mig mina hästar och min verksamhet till Kilinge, Glimåkra. Jag jobbar med inridning, träning, tävling och försäljning av hästar. Håller regelbundet träningar runt om i bla Åhus och Hässleholm. Främst för dressyrryttare men även hoppryttare som vill träna dressyr.”

Varmt välkomna att anmäla till Julia Johansson på 0723705706 senast 5/12.
Skriv om ni vill rida privat eller i grupp samt om ni har önskemål att rida tillsammans med någon annan . Anmälan är öppet för alla på alla nivåer.

Kom gärna ner och titta och få inspiration om du själv inte vill träna. Försäljning av fika kommer finnas!